Airco kantoor

Een goed functionerende airco is essentieel voor ieder kantoor. Goede ventilatie stimuleert de productiviteit van uw werknemers en is beter voor de gezondheid. Met behulp van een airconditioning van Climate4U controleert u eenvoudig de luchtbehandeling en klimaatbeheersing in uw kantoor. Zo houdt u de temperatuur zowel in de zomer als in de winter perfect op orde en de lucht is aangenaam en gezond voor uw medewerkers.

Laat uw nieuwe airco op kantoor installeren door Climate4U

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij in uw kantoor de nieuwe airconditioning kundig kunnen installeren en wegwerken in bijvoorbeeld uw leidingen. Zo ondervinden uw werknemers geen overlast van het geluid dat de airconditioning kan maken in het kantoor. Andere redenen waarom u voor Climate4U kiest zijn:

  • Altijd helder en passend advies over de juiste airconditioning op kantoor
  • Wij hebben alles in eigen dienst, van service tot verkoop. Hierdoor schakelen we sneller en hebben wij ook alle expertise in huis
  • Wij werken met een volledig gespecialiseerd team

Geniet van 5 jaar garantie

Het is ons werk om u tevreden te maken en houden. Om dit te garanderen, bieden wij u 5 jaar garantie op de airconditioning in uw kantoor. Niet alleen op alle onderdelen, maar ook op de uren en de voorrijkosten. Dat is nog eens zekerheid! Meer informatie over onze producten of onze dienstverlening? Bel naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01