Airco plaatsen Eindhoven

Laat een airco plaatsen door Climate4U in uw kantoor of woning in Eindhoven. Wij zijn er namelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Als wij bij particulieren, in een woning in de omgeving van Eindhoven, een airco plaatsen, dan doen we dit altijd met zo min mogelijk overlast. We hebben een creatieve manier van werken ontwikkeld waarbij we u zo min mogelijk overlast bezorgen, en waarbij we de leidingen zodanig wegwerken dat ze onzichtbaar zijn.

Airco plaatsen in uw bedrijf in de omgeving van Eindhoven

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Eindhoven, dan kunnen we daar ook een airco plaatsen. Onze airconditioning passen we aan op de sector van het bedrijf. Zo hebben we airconditioning oplossingen speciaal voor de retail sector: van supermarkten tot aan bloemenwinkels. Maar ook voor restaurants, waar een hele andere manier van airconditioning nodig is, kunnen we een speciale installatie plaatsen.

Energiezuinig

Onze airconditioningsystemen zijn erg energiezuinig, net als onze warmtepompen. Het rendement hiervan wordt uitgedrukt in COP en EER. Onze warmtepompen halen COP en EER waarden tot boven de 4,0. Dit is erg hoog! Wij bieden u ook een comfortabele totaaloplossing; een efficiënte warmtepomp die kan zorgen voor gelijktijdige verwarming én koeling. Deze warmtepompen kunnen we bij uw bedrijf installeren in diverse merken en soorten. Kom eens langs in onze showroom in Valkenswaard of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01