Airco / Warmtepomp Professioneel

De lucht warmtepomp/airconditioning wordt in de commerciële sector toegepast voor oplossingen in de luchtbehandeling en klimaatbeheersing.
In de retail toepassingen van boetiek tot supermarkt is het mogelijk om op maatwerk een klimaatbeheersing systeem te ontwikkelen. De systemen zijn zo flexibel van opbouw dat er voor iedere toepassing een unit te selecteren is die afgestemd is op de vraag. Natuurlijk gelden voor kledingwinkels andere normen en toepassingen dan het conditioneren van een restaurant. Winkels vragen vaak om een open-deur beleid waarbij de warmtepomp gekoppeld kan worden aan een luchtgordijn. Restaurants daarentegen vragen om een hogere comfortklasse.

Hoe energiezuinig zijn onze warmtepompen?

Het rendement van een warmtepomp wordt uitgedrukt met de prestatiecoëfficiënt of COP(Coefficient of Performance) voor verwarming en het koelrendement of EER(Energy Efficiency Ratio voor) koeling. De warmtepompen die Climate4U installeert halen COP-en EER-waarden tot ver boven de 4,0. Dit betekent dat per verbruikte eenheid energie minimaal 4 eenheden warmte-of koelenergie worden gegenereerd.
Zoekt u een comfortabele totaaloplossing voor de verwarming en/of koeling van een winkel, kantoor of industrieel gebouw, dan hebben wij u heel wat te bieden. Onze uiterst efficiënte warmtepompen kunnen verwarmen, terwijl onze systemen met warmteterugwinning voor gelijktijdige verwarming en koeling zorgen, en dat allemaal in één systeem. Wij bieden diverse merken en systemen. Toepasbaar vanaf 2,0 kW tot 100 kW of meer.

Climate4u helpt u bij het kiezen van een gepaste, energiezuinige warmtepomp. Voor uwzelf of voor uw bedrijf. Neem contact met ons op.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 855306385B01