Duurzaam verwarmen

U kunt uw woning of bedrijfspand eenvoudig duurzaam verwarmen met behulp van een energiezuinige ketel. Hoe? Een hybride warmtepomp is een effectieve en milieuvriendelijke keuze. Deze energiezuinige ketel zorgt niet alleen voor een goede verwarming van de gewenste ruimtes, maar kan dezelfde ruimtes ook verkoelen. Ideaal dus!

Duurzaam verwarmen wordt voordelig dankzij onze energiezuinige ketel

Duurzaam bezig zijn met verwarming is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Op alle energie die u minder gebruikt, bespaart u aardig wat kosten. Een hybride warmtepomp is als het ware een totaalpakket. U gebruikt het om verschillende ruimtes mee te verkoelen of verwarmen, van kantoor tot serre. Duurzaam en energiezuinig, dat is wat u kunt verwachten tijdens het verwarmen en verkoelen met een hybride ketel!

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe wij een energiezuinige ketel moeten installeren in uw pand. Met veel zorg letten wij erop dat u zo min mogelijk overlast ondervindt. Uiteraard werken we ook meteen alles netjes af.

Met 5 jaar garantie kunt u weer even vooruit

Als u bij ons een energiezuinige ketel koopt om duurzaam mee te verwarmen en te verkoelen, zit u voorlopig wel even gebakken. Bij alle aangekochte producten ontvangt u 5 jaar garantie op de onderdelen, de arbeidsuren en de voorrijkosten. Het is dan ook onze missie om u tevreden te maken en te houden met onze installaties!

Ervaar het zelf in onze showroom

Voor meer informatie over onze hybride warmtepompen en het kopen hiervan bent u van harte welkom in onze showroom in Valkenswaard. Heeft u op dit moment al vragen? Bel dan naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01