Hybride warmtepomp kopen

 

Bij Climate4U kunt u een hybride warmtepomp kopen. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van het verkopen, leveren en installeren van verschillende airconditioningsystemen. U kunt bij ons verschillende soorten airconditioningsystemen kopen, van een watergekoelde airco tot een hybride warmtepomp. Ons gespecialiseerde team adviseert u graag zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Een hybride warmtepomp kopen en laten installeren

Kiest u voor het kopen van een hybride warmtepompsysteem? Dan maakt u een goede én milieuvriendelijke keuze. Een hybride warmtepompsysteem is namelijk energiezuinig en zorgt voor een goede verwarming van verschillende ruimtes, zoals kantoor of serre. Daarnaast kan deze warmtepomp uw ruimtes ook verkoelen!

Kies voor een totaalpakket

Gaat u een hybride warmtepompsysteem kopen, dan koopt u dus een totaalpakket. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en weten precies hoe we een dergelijke hybride warmtepomp moeten installeren. Wij snappen dat u het liefst geen overlast ondervindt van onze werkzaamheden. Daarom hanteren wij een speciale aanpak die ervoor zorgt dat wij zo stil en netjes mogelijk onze warmtepompsystemen bij u installeren. Naderhand ruimen we uiteraard alles netjes op en werken we alles af.

Meer informatie? Neem contact op

Voor meer informatie over onze airconditioningsystemen en voor het kopen van een hybride warmtepompsysteem kunt u terecht in onze showroom aan de Leenderweg in Valkenswaard! Hier staan al onze airconditioningsystemen en voorzien onze medewerkers u graag van een persoonlijk advies. Voor meer informatie kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan naar 040 – 204 31 70. Laat u binnenkort een hybride warmtepompsysteem installeren?

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 855306385B01