Hybride warmtepomp kopen

Bij Climate4U kunt u een hybride warmtepomp kopen. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van het verkopen, leveren en installeren van verschillende airconditioningsystemen. U kunt bij ons dan ook verschillende soorten airconditioningsystemen kopen, van een watergekoelde airco tot een hybride warmtepomp. Ons gespecialiseerde team adviseert u graag zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Een hybride warmtepomp kopen en laten installeren

Kiest u voor het kopen van een hybride warmtepomp? Dan maakt u een goede én milieuvriendelijke keuze. Een hybride warmtepomp is namelijk energiezuinig en zorgt voor een goede verwarming van verschillende ruimtes. Daarnaast kan deze warmtepomp uw ruimtes ook verkoelen! Gaat u een hybride warmtepomp kopen, dan koopt u dus een totaalpakket. Daarnaast kan het gebruikt worden om verschillende ruimtes mee te verkoelen of te verwarmen, van een kantoor tot een serre. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en weten precies hoe we een dergelijke hybride warmtepomp moeten installeren. We zorgen ervoor dat u daar zo min mogelijk overlast van ondervindt en werken vervolgens alles netjes af.

Meer informatie? Neem contact op

Voor meer informatie over onze airconditioningsystemen en voor het kopen van een hybride warmtepomp kunt u terecht in onze showroom aan de Leenderweg in Valkenswaard! Hier staan al onze airconditioningsystemen en voorzien onze medewerkers u graag van een persoonlijk advies. Voor meer informatie kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01