Hybride warmtepomp ventilatielucht

Een hybride warmtepomp voor frisse ventilatielucht laat u natuurlijk plaatsen door Climate4U. Onze systemen en installaties zijn natuurlijk van de beste kwaliteit, en ons gespecialiseerde team kan deze systemen goed installeren. Wij adviseren u dan ook graag over de beste hybride warmtepomp voor de beste ventilatielucht in uw bedrijf, kantoor of woning!

Een hybride warmtepomp voor de beste ventilatielucht

Wij kunnen een hybride warmtepomp voor de beste ventilatielucht plaatsen in uw woning of bedrijf. Wij zijn er namelijk voor zowel particulieren als bedrijven en met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde installateurs zorgen wij ervoor dat deze warmtepomp zonder overlast geïnstalleerd wordt. Wij hebben namelijk een manier van werken ontwikkeld waarbij we u zo min mogelijk overlast bezorgen. Daarnaast werken we alles ook nog eens netjes af. Een hybride warmtepomp heeft, naast het leveren van frisse ventilatielucht, nog meer voordelen:

  • Het klimaat is er uitstekend mee te beheersen doordat er zowel mee gekoeld als verwarmd kan worden;
  • Verschillende ruimtes kunnen ermee verwarmd worden: van serres tot slaapkamers;
  • Het is erg energiezuinig en dus milieuvriendelijk.

Onze showroom

Als een van de weinige bedrijven in onze branche hebben wij een showroom. Dit hebben we omdat we het belangrijk vinden dat u een airconditioningsysteem aanschaft dat helemaal bij u en de bestemmingslocatie past. U kunt in onze showroom al onze systemen bekijken en het geluid horen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken; wij adviseren u ook graag. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01