Kadaverkoeling

Climate4U helpt u aan geschikte kadaverkoeling. Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak en hebben hierdoor heel wat ervaring. Dit zorgt ervoor dat wij veel kennis in huis hebben, waarmee wij u graag adviseren. Het installeren van de warmtepompen en airconditioning kunt u als vanzelfsprekend aan onze professionals overlaten.

Maak gebruik van kadaverkoeling

Voor de agrarische markt levert Climate4U kadaverkoeling, dit doen wij via ons andere bedrijf KMB4u BV. Hiermee kan dierlijk afval op de juiste manier gekoeld worden. Het afval wordt verwerkt tot biobrandstof. Wij leggen u graag uit waarom het van belang is dat de kadavers goed gekoeld worden. Het koelproces zorgt er namelijk voor dat er hygiënisch gewerkt kan worden. Climate4U is marktleider op het gebied van kadaverkoeling en dit zorgt ervoor dat wij deze service aanbieden in meer dan 16 Europese landen. Met hoeveel landen wij ook in zee gaan, service blijft bij ons altijd hoog in het vaandel staan. Als er sprake is van servicewerkzaamheden, dan zorgen wij ervoor dat die altijd door ons eigen personeel worden uitgevoerd.

Meer weten? Neem gerust contact op

Bent u benieuwd wat Climate4U voor u kan betekenen op het gebied van kadaverkoeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 040 – 204 31 70. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om onze producten te komen bekijken, zoals warmtepompen voor particulieren.

Kadaverkoeling

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01