Klimaatsysteem

Een goed klimaatsysteem op kantoor draagt bij aan de productiviteit van uw werknemers. Dat is gebleken uit vele onderzoeken die de laatste jaren werden uitgevoerd. Hierbij werd gekeken naar de mate van productiviteit en hoogte van het ziekteverzuim bij een goed binnenklimaat, wat een positieve uitwerking heeft. Een klimaatsysteem laat u door Climate4U snel en vakkundig op kantoor installeren.

Het gemak van een klimaatsysteem op kantoor

Is het op kantoor altijd enorm koud in de winter, waardoor de verwarmingen overuren draaien? En heet in de zomer, waardoor er eigenlijk ventilatoren aan te pas zouden moeten komen? Een klimaatsysteem installeren op uw kantoor zorgt ervoor dat u met een druk op de knop alle weersomstandigheden de kop indrukt. Alles verloopt via de bediening van het klimaatsysteem! Daarnaast past u per ruimte de gewenste temperatuur aan. Een werkplek aan de receptie, vlakbij de buitendeur? Daar kan de temperatuur eenvoudig wat hoger worden gezet. Een vergaderruimte met vijftien man, waar druk wordt overlegd? Daar kan de temperatuur snel wat lager worden gezet. Alles met een druk op de knop!

Meerdere voordelen van zuurstofregeling

U wilt dat uw werknemers werken in een aangenaam klimaat. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld voldoende zuurstof moet zijn in het kantoor. Zuurstof is een van de belangrijkste factoren voor een goede concentratie. Daarnaast zorgt het ook voor minder hoofdpijn en minder ziekteverzuim van uw werknemers!

Bekijk al onze klimaatsystemen

Benieuwd naar welk klimaatsysteem het beste past bij uw kantoor? Kom eens langs in onze showroom! We zijn gevestigd in Valkenswaard. Uiteraard zijn we u ook telefonisch graag van dienst. Bel hiervoor naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01