Lucht warmtepomp Eindhoven

Climate4U kan voor u een lucht warmtepomp in de regio Eindhoven verzorgen. U kunt ons al meer dan 20 jaar inschakelen voor airconditioninginstallaties en warmtepompen. Onze ervaren medewerkers installeren deze met passie en kennis. Dit zorgt ervoor dat zij u zowel op de juiste manier kunnen adviseren, maar ook dat zij de installaties voor u kunnen plaatsen, waar u maar wilt.

Een lucht warmtepomp in de regio Eindhoven laten plaatsen

U kunt rekenen op de professionele medewerkers van Climate4U als u een lucht warmtepomp in de regio Eindhoven wilt laten plaatsen. Deze pompen plaatsen wij in de commerciële sector, maar voeren onze diensten ook voor particulieren uit. De lucht warmtepomp helpt bij luchtbehandeling en het beheersen van het klimaat. Het kan in allerlei sectoren toegepast worden. Denk hierbij aan retail, maar ook aan uw supermarkt om de hoek of aan uw favoriete boetiek. Wij leveren namelijk altijd maatwerk, doordat de systemen erg flexibel zijn qua opbouw.

Informeer naar de mogelijkheden

Indien u wenst dat Climate4U u helpt bij het plaatsen van een lucht warmtepomp in de regio Eindhoven, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 040 – 204 31 70. Ook bent u van harte welkom in onze showroom en online kunt u meer lezen over onze diensten voor particulieren.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01