Onderhoud airco

Met regelmatig onderhoud aan uw airco door Climate4U bent u verzekerd van een lange levensduur. Uw airco op kantoor of thuis is best een investering, dan mag deze ook goed worden onderhouden! Onze vakkundige medewerkers zijn gecertificeerd en nemen regelmatig deel aan cursussen en trainingen, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van nieuwe technische ontwikkelingen met betrekking tot het uitvoeren van onderhoud aan uw airco.

Meerdere voordelen door goed onderhoud aan uw airco

Het onderhouden van een klimaatsysteem of airco wordt vaak als iets algemeens gezien: het is regelmatig nodig. Maar waar is dit precies goed voor? Feitelijk zijn er meerdere voordelen. Zo blijven uw systemen schoon en hygiënisch, worden lekkages en technische storingen voorkomen en bent u verzekerd van een optimale werking van uw airco. Na het onderhoud aan uw airco door een van onze specialisten, bent u verzekerd van een optimale werking!

5 jaar garantie op uw producten van Climate4U

Bent u bang dat de kosten voor uw airco hoog oplopen wanneer er ondanks het onderhoud iets aan mankeert? Geen zorgen! Bij aanschaf van een airco bij Climate4U ontvangt u automatisch 5 jaar garantie. Deze garantie dekt de onderdelen, de arbeidsuren en de voorrijkosten. Zo hoeft u helemaal nergens naar om te kijken! Bel voor meer informatie naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 855306385B01