Onderhoud warmtepomp

Door professioneel en vakkundig onderhoud van Climate4U aan uw warmtepomp, gaat deze jaren langer mee! Wij zijn specialist op het gebied van warmtepompen en helpen u graag bij de aanschaf en het onderhoud hiervan. Al het onderhoud wordt uitgevoerd door ons gecertificeerde team dat op de hoogte is van alle technische ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen.

Naast onderhoud ook 5 jaar garantie op de waterpomp

Schaft u een waterpomp bij ons aan? Dat is een goede keuze! U ontvangt hierbij 5 jaar garantie op de onderdelen en andere bijkomende kosten als arbeidsuren en voorrijkosten, wanneer er iets aan uw waterpomp mankeert. Dit geldt voor zowel commerciële als particuliere klanten. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het onderhoud van warmtepompen. Daarnaast zijn wij onze eigen service-, montage- en verkooporganisatie. Dit heeft voor u als voordeel dat wij snel schakelen wanneer dat nodig is en u altijd één aanspreekpunt heeft.

Altijd energiezuinig

Onze warmtepompen zijn zeer energiezuinig, omdat deze voor gelijktijdige verwarming en verkoeling zorgen wanneer dit gewenst is. Onderhoud is hierbij zeker aan te raden, zodat alle leidingen en buizen altijd vrij zijn en de gewenste temperatuur zo snel mogelijk kan worden bereikt. Heeft u vragen over het onderhoud of de aanschaf van een warmtepomp of airco? Bel naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01