Specials Industrie

Climate4U/K.M.B. produceert al meer dan 20 jaar kleine koeleenheden voor diverse toepassingen.
In de loop der jaren zijn er al meer dan 14.000 systemen geleverd aan de agrarische markt. Een van de vele toepassingen is het koelen van dierlijk afval (kadaverkoeling). Het ontstaan van deze unit is voortgekomen uit hygiënische overwegingen voor de agrarische sector, heden ten dagen wordt dit afval verwerkt tot biobrandstof. Gezien de vele jaren ervaring op dit gebied zijn wij marktleider op deze markt en leveren inmiddels aan meer dan 16 landen in Europa. Ons bedrijf heeft in 1995 al de overstap gemaakt op het natuurlijke koolwaterstof, in de volksmond ‘propaan’ genoemd waardoor onze installaties  hun tijd ver vooruit zijn op het gebied van de milieu eisen die gesteld worden ten opzichte van de huidige freon soorten. Dit soort ontwikkelingen wordt in eigen beheer ontwikkeld en uitgevoerd,ook de productie vind plaats in eigen bedrijf.

Klanten

Klanten kunnen bij ons terecht voor diverse oplossingen op het gebied van stekkerklare koelunits voor de meest uiteenlopende doelen. Productieseries zijn laagdrempelig aan te vragen,en starten in sommige gevallen al op bij eenheden van 10 stuks. Uiteraard vormen grotere producties geen probleem.

Climate4u helpt u bij het kiezen van een gepaste, energiezuinige warmtepomp. Voor uwzelf of voor uw bedrijf. Neem contact met ons op.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 855306385B01