Airco / warmtepomp Particulier

Climate4U is al jaren actief met het verkopen en plaatsen van airconditioning en warmtepompen in de particuliere sector. Het werken op plaatsen waar de inrichting vaak al geheel klaar is vraagt een aparte aanpak.

Menigeen maakt zich zorgen over de rommel die het plaatsen van een airco met zich meebrengt. Uit de praktijk blijkt dat Climate4U een manier van werken heeft ontwikkelt waarbij men na het plaatsen van een airco systeem geen overlast heeft gehad van het monteren. Ook de manier van plaatsen en de creativiteit om de leidingen onzichtbaar weg te werken is een van de uitdagingen die wij graag aangaan.

Toegevoegde waarde van uw airco / warmtepomp

Veel mensen zijn zich nog niet bewust van de toegevoegde waarde van een warmtepomp systeem in huis. Het ideale thuisklimaat is dan ook iets waar wij in voorop lopen en kunnen u werkende systemen in onze showroom laten zien en voelen. Een van de meest onderkende problemen is het geluid van een airco. Wij voeren merken die als stilste ter wereld bekend staan.

Voor het geval er iets niet goed mocht werken is er een eigen service dienst die opgeleid en ingericht is om de storingen zo snel mogelijk op te lossen. Op alle door Climate4U.nl geïnstalleerde systemen geven wij 5 jaar volledige garantie op onderdelen, uren en voorrij kosten.

Vistank koelingen

afbeelding-050-klein

afbeelding-051-klein

afbeelding-049-klein

Provisie kast installatie

bild0687-klein

bild0688-klein

bild0689-klein

 

 

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01