Totaalinstallateur Eindhoven

Climate4U is een totaalinstallateur op het gebied van airconditioningsystemen in de omgeving van Eindhoven. Van advies tot installatie en de afwerking ervan; voor het hele proces van het aanschaffen van een airconditioningsysteem bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé totaalinstallateur in de omgeving van Eindhoven. Met meer dan 20 jaar ervaring en een erg gespecialiseerd team bent u er namelijk van verzekerd dat het gehele proces vlekkeloos zal verlopen.

Climate4U: een totaalinstallateur van airconditioningsystemen in de omgeving van Eindhoven

Als u een airconditioningsysteem wilt aanschaffen, dan is het prettig om dit te laten doen door een totaalinstallateur, bij u in de omgeving van Eindhoven. Dan wordt u namelijk voorzien van passend advies, levering, plaatsing en installatie. Natuurlijk werken we alles ook netjes af. Vaak wordt een airconditioningsysteem geplaatst in een al bestaande en ingerichte woning of bedrijfspand. Dan is het van belang dat er zo min mogelijk overlast wordt gecreëerd bij het plaatsen en installeren van het systeem. Ook alle leidingen werken we helemaal weg zodat deze niet meer zichtbaar zijn.

Onze service

We bieden een erg snelle en klantvriendelijke service; dat hoort ook bij ons totaalpakket. Wij zijn namelijk niet voor niets een totaalinstallateur in de omgeving van Eindhoven. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan dan ook voor u klaar bij storingen of onderhoud! Voor meer informatie kunt u langskomen in onze showroom in Valkenswaard, of bel naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01