Installatie & Service monteur (m/v)

Functiebeschrijving, taken & verantwoordelijkheden

Werken bij Climate4U is werken bij een jong, fris en dynamische organisatie met een grote diversiteit aan klanten. Niet alle functies bestaan uit hokjes, binnen deze functie wordt je breed ingezet voor alle diensten die wij als Climate4U onze klanten bieden. Dat geeft ruimte en afwisseling.

Zelfstandig uitvoeren van onderhoud-, reparatie-, revisie- en storingswerkzaamheden aan bestaande installaties en montage van nieuwbouw installaties . Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Brabant en Noord- en Midden-Limburg (e.e.a. conform de op dat moment geldende wettelijke eisen, regels en procedures).

Wij vragen (opleiding, kennis & ervaring)

Wij bieden

Een zelfstandige functie met een bijbehorend marktconform salaris binnen een vestiging van een voornamelijk in Brabant en Noord & Midden Limburg actieve technische dienstverlener, met het hoofdkantoor in Valkenswaard. 

Mogelijkheid voor aanvullende opleiding & certificering

Interesse?

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan direct en maak gebruik van onderstaand sollicitatie formulier.

Ook bij storingen of reparatie staan wij voor u klaar

Je gegevens


Optioneel een directe link naar je linkedin profiel
Voor controle of wij alle bijlage(s) hebben ontvangen, graag het aantal gekozen bestanden hier vermelden (max 9)