Telefonist(e) / administratief medewerk(st)er (m/v)

Functiebeschrijving, taken en verantwoordelijkheden

Werken bij Climate4U is werken bij een jong, fris en dynamische organisatie met een grote diversiteit aan klanten en projecten. Niet alle functies bestaan uit hokjes, je wordt breed ingezet voor de backofficediensten. Dat geeft ruimte en afwisseling.

Jij bent het telefonisch aanspreekpunt voor onze klanten, zorgt ervoor dat alle vragen door de juiste personen binnen onze organisatie worden behandeld, na verloop van tijd kun je diverse vragen ook zelfstandig beantwoorden. Daarnaast communiceer je de planning van advies gesprekken, montage, service en onderhoud afspraken en ontvang je klanten in onze experience room.  

Wij vragen (opleiding, kennis & ervaring)

Wij bieden

Na een inwerkperiode een zelfstandige functie met een bijbehorend marktconform salaris binnen een voornamelijk in Brabant en Noord & Midden Limburg actieve technische dienstverlener, op ons hoofdkantoor in Valkenswaard. 

Interesse?

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan direct en maak gebruik van onderstaand sollicitatie formulier.

Je gegevens


Optioneel een directe link naar je linkedin profiel
Voor controle of wij alle bijlage(s) hebben ontvangen, graag het aantal gekozen bestanden hier vermelden (max 9)

Deze vacature is per augustus 2020 ingevuld, solliciteren in NIET meer mogelijk.