Verwarmen met airco of cv

Wat voor ruimte u ook wilt verwarmen met airco of cv, de systemen van Climate4U bieden zowel commerciële als particuliere klanten uitkomst. Het is al meer dan 20 jaar geleden dat wij begonnen met installatie en advies op het gebied van warmtepompen en airconditioning. In ons team vindt u enkel gespecialiseerde werknemers, die u ondersteunen op de juiste manier.

Kies ervoor om te verwarmen met airco of cv

Consumenten zijn er vaak niet van op de hoogte dat airco niet enkel voor koude lucht dient. Verwarmen met airco of cv kan namelijk ook. Dit is mogelijk omdat veel airconditioning installaties eigenlijk warmtepompen zijn. Hierdoor zijn zij naast het koelen ook in staat te verwarmen. Het voordeel hierbij is dat ze maar weinig elektriciteit hoeven om te zetten om een comfortabele temperatuur te krijgen. Dit maakt het verwarmingssysteem erg geschikt voor kleinere ruimtes zoals een serre, aanbouw, slaap- of woonkamer.

Wat te doen met traditionele verwarming?

Wie wil verwarmen met airco of cv kan er zelfs voor kiezen om de traditionele verwarming weg te laten. Houd er wel rekening mee dat dit werkzaamheden met zich meebrengt, waardoor u dit het best tijdens een verbouwing kunt doen. Wilt u graag weten wat Climate4U voor u kan betekenen? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer: 040 – 204 31 70. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom en op de website lezen wat wij voor commerciële klanten kunnen doen.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01