Warmtepomp particulier

Een warmtepomp koopt u als particulier voordelig en eenvoudig bij Climate4U. Al meer dan 20 jaar schakelt u ons in voor al uw behoeften op het gebied van airconditioningsinstallaties en warmtepompen. Interesse? Onze medewerkers staan graag voor u klaar, zowel in de showroom als telefonisch.

Warmtepomp: nu ook beschikbaar voor de particulier

Wij plaatsen niet alleen meer warmtepompen in de commerciële sector, maar voeren deze diensten nu ook uit op particulier vlak. Zo kan iedereen genieten van het gemak en de luxe van een warmtepomp van Climate4U! Niet iedereen is zich bewust van de toegevoegde waarde van een warmtepomp in huis. Wij zijn voorlopers in het creëren van het ideale thuisklimaat en laten dit graag aan u zien en voelen in onze showroom!

5 jaar garantie op warmtepompen en airco’s

Ook als particulier ontvangt u bij ons een perfecte service tijdens het aanschaffen en na het installeren van een warmtepomp of airco. Wij geven 5 jaar garantie op onze producten, hieronder vallen: de onderdelen, de voorrijkosten en de arbeidsuren. Daar hoeft u zich verder niet druk om te maken! Daarnaast nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom om alle producten van dichtbij te bekijken en te voelen. Heeft u vragen? Bel ons op 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01