Warmtepomp specialist

Climate4U staat voor u klaar als warmtepomp specialist. Al meer dan 20 jaar richten wij ons op het installeren en adviseren van warmtepompen en airconditioning. Deze werkzaamheden laten wij uitvoeren door een gespecialiseerd team dat wij zelf hebben opgeleid.

Erkende warmtepomp specialist

Climate4U is een erkend warmtepomp specialist. Wij geven u graag advies bij het kiezen van een warmtepomp en indien u eruit bent, dan helpen wij u natuurlijk bij het installeren ervan. Zowel particuliere als commerciële klanten kunnen bij ons aankloppen. Op commercieel gebied biedt onze pomp de volgende voordelen:

  • Door een multisysteem bevat de airconditioning een variabel koelmedium. Hierdoor kunt u meerdere ruimtes koppelen op een buitendeel;
  • Dankzij het speciale ontwerp van het systeem, is het in staat de traditionele verwarming te vervangen;
  • Dit betekent dat u in het vervolg energiezuiniger bezig zult zijn. De installaties vallen namelijk in de EIA (Energie Investering Aftrek).

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op

Bent u benieuwd wat Climate4U als warmtepomp specialist voor u kan betekenen? Bel ons dan snel en informeer naar de mogelijkheden. Ons telefoonnummer is: 040 – 204 31 70. Online leest u meer over onze mogelijkheden voor particulieren. Wilt u meer weten over onze aircosystemen? Kom dan langs in onze showroom.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 855306385B01