Watergekoelde airco

Een watergekoelde airco van Climate4U is een passende oplossing voor als het niet mogelijk is om aan de buitenzijde van het pand een airconditioningunit te plaatsen. Dit kan het geval zijn bij bijvoorbeeld hoge flats of als een pand strenge eisen heeft voor de buitenzijde; bijvoorbeeld bij monumentpanden. Onze gespecialiseerde medewerkers weten precies hoe een watergekoelde airco in elkaar zit en hoe ze deze bij u moeten installeren.

Watergekoelde airco laten plaatsen door Climate4U

Een watergekoelde airco is erg handig. Deze koelt zichzelf namelijk met leidingwater. Het is ook mogelijk om een split-systeem te installeren. Hierbij wordt de watergekoelde airco geplaatst in bijvoorbeeld een sanitaire ruimte in plaats van buiten. U kunt het plaatsen en installeren van een watergekoelde airco zonder zorgen aan ons overlaten. Wij hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring en ons gespecialiseerde team pakt dit met beide handen aan.

Wij adviseren u graag

Wij hebben ook een showroom waarin u al onze airconditioningsystemen kunt zien én horen. Wij vinden het erg belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt die precies bij uw locatie past. Daarom geven we u graag advies over het beste airconditioningsysteem voor u. Wij verwelkomen u graag in onze showroom aan de Leenderweg in Valkenswaard. Wilt u meer informatie over onze systemen of ons bedrijf? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 040 – 204 31 70.

Waarom Climate4U?

N

20 jaar ervaring

Wij hebben ervaring in overvloed!

N

Adviseren & Installeren

Voor zowel een advies- als het installeren.

N

Eigen service-, montage- en verkooporganisatie

Geen uitbesteding maar eigen service, montage en verkooporganisatie.

N

Gespecialiseerd team

Wij hebben een veelzijdig- en gespecialiseerd team!

Neem contact op!

Contactgegevens hoofdvestiging

Adres: Leenderweg 184 A

Postcode: 5555 CJ Valkenswaard

Telefoon: 040 - 204 31 70

Email: info@climate4u.nl

KVK: 63597519

BTW: 819607307B01