Ons advies als het over koelen of verwarmen gaat

Advies op maat of het nu over verwarmen of koelen gaat, airco of warmtepompen, laten installeren of zelf installeren, onze oplossingen worden afgestemd op uw eisen en wensen. Tevens wordt er rekening gehouden met de bouwkundige mogelijkheden van het type gebouw en toepassing conform de wet- en regelgeving. 

Experience room

In ons hoofdkantoor te Valkenswaard beschikken wij over een ruime Experience room. Hier bent u, op afspraak, van harte welkom om onze modellen te komen bekijken. Ook zult u ervaren hoe stil onze airco- en warmtepompinstallaties kunnen werken. Onder het genot van een kopje koffie, leggen wij u graag alle mogelijkheden uit.

Airco of Warmtepomp?

Onze medewerkers adviseren u ook op maat op het gebied van airconditioning- en/of warmtepompoplossingen. Onze systemen zijn flexibel van opbouw waardoor we voor elke situatie een oplossing bieden. Kledingwinkels hebben bijvoorbeeld andere eisen dan een restaurant en deze hebben weer andere voorwaarden dan woningen of bedrijfsgebouwen. 

Airconditioning installaties:

  • Zijn in de regel warmtepompen
  • Kunnen verwarmen en koelen
  • Verbruiken weinig energie in vergelijking met reguliere verwarming
  • Kunnen de verwarmingssystemen die u al heeft, compleet vervangen

Een gepaste oplossing

Climate4U helpt u met het vinden van een gepaste oplossing voor uw vraagstuk, waarbij wij rekening houden met uw eisen en wensen welke wij vooraf duidelijk in beeld brengen. Hierdoor kunnen we flexibel de oplossing samenstellen die perfect bij u past.  Onze systemen zijn van hoge kwaliteit en worden afgestemd op uw situatie. Zo is de verkoelende of verwarmende werking optimaal gegarandeerd in de ruimte waar de unit wordt geplaatst.

Nadat u een keuze voor een oplossing heeft gemaakt, kunnen wij deze ook voor u plaatsen en installeren. Doordat Climate4U een eigen verkooporganisatie, montagedienst, servicedienst en projectbegeleiding heeft kunnen wij u één totaalpakket bieden. 

Advies op maat gesprek

Om ons gesprek zo effectief mogelijk te maken willen wij ons goed voorbereiden. (een goede voorbereiding is immers het halve werk) Vandaar dit informatieformulier. Wij verzoeken u vriendelijk het formulier zo compleet mogelijk in te vullen en aan te geven of u een bezoek aan onze Experience room wil brengen of dat u een bezoek u op locatie wenst.

Kies hieronder het type gebouw waarvoor u advies wenst

Bedrijven, kantoren en industrie

Naar intake formulier

Retail &
winkel-omgevingen

Naar intake formulier

Hotel
&
restaurant

Naar intake formulier

Technische-
&
serverruimte

Naar intake formulier

Alleen voor plaatsingen na
1-09-2020.